Iskalnik

Brezplačno svetovanje

Pasica

Mnenja strank

 • Filip
  Na delovnem mestu sme se poškodoval, brez sebičnosti so mi pomagali in svetovali kako naj postopam, čeprav ...

  Preberite več...

   
 • laura
  Sigurno priporočam, imela nesrečo ter poškodbo, pomagali so mi skozi težke čase in na koncu uredili vse ...

  Preberite več...

   
 • Sonja
  Super izvedba, ko me je zavarovalnica zavrnila so strokovno predstavili moj primer in zadeva se je ...

  Preberite več...

E - Odškodnine Ius universum
Ius Universum

 
Kontaktirate nas in pomagali Vam bomo zaščititi Vaše pravice.

IUS-UNIVERSUM, je že vse od leta 2010 eden vodilnih ponudnikov pravnega svetovanja na slovenskem trgu. Svojim strankam nudimo zanesljive, fleksibilne, lažje dostopne in varne rešitve, s čimer vam omogočamo varnost, sigurnost in kakovost, ki pozitivno vplivajo na učinkovitost vašega poslovanja ter posledično na vaše poslovne rezultate.

 

IUS-UNIVERSUM d.o.o.

DUNAJSKA CESTA 129

1000 LJUBLJANA

www.delovno-pravo.si

www.e-odskodnina.si

www.stvarno-pravo.si

www.dedno-pravo.si

www.druzinsko-pravo.si

CELOVITE REŠITVE ZA VAS, KI VAM NUDIJO PRAVNO VARNOST

V IUS-UNIVERSUM se ukvarjamo s pravnim svetovanjem na vseh področjih, zato našim strankam omogočamo doseganje najboljših rezultatov. Z njimi v atmosferi zaupanja ustvarjamo celovite rešitve, prilagojene njihovim potrebam in zahtevam, ter pomagamo ljudem z različnimi pravnimi težavami, pri nas dobite celostno pravno podporo.

VIZIJA IUS UNIVERSUM

Razširili bomo naš močan položaj na področju pravnega svetovanja v Sloveniji, Avstriji , Nemčiji, Franciji in Švici z jasnim poudarkom na grajenju partnerstev z mednarodnimi in regijskimi strankami.

Nadaljevali bomo z rastjo naših poslovnih storitev in svetovanjem preko organske rasti ter združevanj in prevzemov. Zagotavljamo celovito pravno svetovanje fizičnim osebam kot podjetjem.

Smo prepoznaven strokovnjak na področju dednega prava, stvarnega prava, družinjskega prava, odškodninskega prava, delovnega prava, vseh oblikah gospodarskega prava, upravnega prava, kazenskega prava in mednarodnega prava.

VREDNOTE IUS UNIVERSUM

Podjetje brez vrednot je kot ladja brez kompasa, zato v IUS-UNIVERSUM naše vrednote – strast, inovativnost, znanje in izkušnje ter partnerstvo – širimo tako med našimi zaposlenimi kot med poslovnimi partnerji, strankami in drugimi ključnimi deležniki. Vse z namenom plutja v pravi smeri – v smeri skupnega uspeha prevsem na poudarku Vaše pravne varnosti.

V poslovnem svetu veliko ljudi meni, da štejeta le inteligenca in moč. V IUS-UNIVERSUM smo prepričani, da brez srčnosti in strasti ne gre. Naši sodelavci so zelo predani svojemu delu in vidijo smisel v svojem početju. Le tisti, ki izzive sprejmejo z iskrenim navdušenjem in predanostjo, so sposobni zagotoviti dolgoročni uspeh.

IUS-UNIVERSUM, je lahko le tako dobro kot tisti, ki delajo zanj. Njihova znanja in izkušnje so naša največja vrednota. In na to nikoli ne pozabimo. Zato se prava strokovnost začne s skrbno izbiro in strokovnim izobraževanjem naših sodelovcev. Nismo kar tako med najbolj iskanimi svetovalci v tem poslu.

"Dobri odnosi s strankami" nam niso dovolj. V IUS-UNIVERSUM menimo, da je sodelovanje s strankami v bistvu partnerstvo, ki temelji na medsebojnem zaupanju in spoštovanju. Razmišljanje in vedenje stremita k skupnemu cilju: najti najboljšo rešitev za vsak problem, ne glede na to, kako težaven se zdi. To je tudi eden od razlogov, zakaj imamo s strankami tako trajne odnose.

Nudimo informacije in pravno svetovanje na področju dednega prava. Pokličite 040 30 30 84

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Brezplačno svetovanje

Pasica

Pogosta vprašanja

Vprašanje: Pred dobrima dvema mesecema sem se peljal s kolesom po kolesarski poti s svojo družino. Vozili smo zmerno počasi, saj sem v otroškem sedežu...
Vprašanje: Moj mož se je ponesrečil pri opravljanju dela v tujini. Pri polaganju cerade na gradbišču je zapihal močan veter, ki je dvignil cerado in...
Vprašanje: V delavnici mi je stroj porezal palec leve roke, ki so mi ga v UKC Ljubljana rešili s transplantacijo. Ko sem lahko sem poklical direktorja...
Vprašanje: Živim v več stanovanjskem objektu. V stanovanju nad menoj je sosedu počila vodovodna cev, rezultat je bil, da imam eno steno po enem tednu še...
  Vprašanje: V petek sem obiskal prijatelja, ki se je preselil v novo zgrajen stanovanjski blok. V prvo nadstropje sem se odpravil po stopnjicah, vendar...
Vprašanje: Kot vsak petek sem tudi pred 4 tedni štopal domov na Dolgem mostu. Ustavil mi je prijazen star gospod in ponudil mi je prevoz. Med potjo sem...

FacebookNazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede


Narejeno z Joomla!AZZ.

POKLIČI ZDAJ!

Brezplačno svetovanje

040 30 30 84

Vse informacije o odškodninah na enem mestu!